Nak Tanya Komisen Jual Topup Mymi1 kita dapat Berapa Ringgit..?


Nak tanya komisen jual topup Mymi1 kita dapat berapa ringgit? Soalan ini sering saya dapat daripada prospek,bakal pelanggan dan mereka yang berminat..... disini anda perlu faham betul-betul.

Mymi1 memanglah menjalankan perniagaan telekomunikasi dimana produknya adalah kredit topup dan mesin topup maya dimana sesiapa yang memilikinya memudahkan untuk beli topup sendiri dan juga dapat guna untuk bayar bil utiliti.

berkaitan dengan jual topup pula,kita bukan agen topup yang dapat komisen hanya apabila ada pelanggan membeli topup daripada kita,sebalik kita adalah rakan niaga syarikat mymi1dan membantu syarikat mymi1 memperkenalkan produk mayanya.

Setiap kali syarikat dapat keuntungan daripada penjualan topup international ,kita dapat 7%-10% keuntungan setiap 10 hari.Dengan keuntungan syarikat mymi1 buat 200% per hari,ianya berkongsi dengan kita setiap 10 hari sekali,berapa yang kita dapat bergantung pakej yang kita ambil.Disini sekiranya tiada yang beli topup dari anda pun,kita tetap akan terima ribet dari syarikat mymi1.

Sekiranya kita mahu jual topup pula,berapa ringgit yang kita dapat? Jawapannya 100% kita untung,orang beli topup rm10 kita dapat rm10,kalau orang beli topup rm100 kita dapat rm100.Habis dimana untungnya kalau keluar modal rm420,total orang beli topup rm420 kita dapat rm420....!!!

Ada untungnya,contoh pakej yang sesuai sekiranya anda mahu juga jual topup,kita ambil pakej Platinum (rm11550) , anda jual topup kepada pelanggan menggunakan ribet yang anda dapat setiap 10 hari sekali iaitu rm450.... andainya total yang dah terjual topup  rm11550 ,maka anda dapat lah rm11550 ,tetapi syarikat beri lagi kredit kepada anda sebanyak rm18000,jadi disini anda dapat untungnya.... rebet topup yang ada syarikat beri ianya masuk setiap 10hari sekali mengikut nilai pakej yang anda ambil,kalau Platinum bermakna setiap 10 hari sekali anda terima ribet rm450.

Kalau anda tiada masa nak jual topup atau malas jual topup,rebet yang anda dapat tu boleh tukarkan kepada tunai dengan buat auto withdrawal kepada syarikat mymi1,jadi disini setiap bulan anda dapat rm1350 duit yang masuk ke akaun bank anda..... 

Jadi disini lah perbezaan perniagaan mymi1 dengan bisnes topup lain.Bisnes topup  yang lain dimana agennya perlu jual topup baru dapat komisen.Di maymi1 ianya rial biz dan rebet yang ada terima itu adalah rial kredit topup..... kerana mymi1 menjalankan perniagaaan usahama dengan syarikat telco malaysia,indonesia,thailand,singapore...

Setiap rakan niaga yang memperkenal produk syarikat dan ada pendaftaran rakan niaga baru anda layak menerima beberapa bonus dan reward..itu saya akan jelaskan nanti..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »