PENTING 4 !!! Cawangan MYMI1 Global Sdn Bhd
Antara cawangan Mi1 Global Sdn Bhd adalah di Jakarta Indonesia, Bangkok dan Haadyai di Thailand, manakala MyMi1 telah menembusi pasaran di Singapura, Brunei dan sedang memasuki pasaran Myanmar dan China. Sistem Digital MyMi1 sudah mula diterima oleh kebayakkan negara Asia Tenggara di mana Malaysia adalah pengasas program penjimatan ini.

Harapan Dan Impian

Kita sebagai rakyat Malaysia sepatutnya memanfaatkan peluang ini untuk penjimatan dan keuntungan dari program ini. Sebagai negara pengasas program ini, kita seharusnya mendahului dari segi penyertaan sebelum dikuasai oleh orang negara lain. 

Saya akan terus memberi pemahaman kepada  umum tentang kebaikan program pengguna bijak MyMi1 dan amat berharap anda merebut peluang keemasan ini.

Setakat hari ini sudah 3 orang yang berjaya merangkul kesemua hadiah daripada syarikat dan sudah pasti mereka ini adalah jutawan Mymi1. 

Marilah kita rakyat Malaysia merebut peluang keemasan ini. Inilah perniagaan terlaris di dunia dan bagaimana rakyat malaysia sendiri yang menjadi pengasas program pengguna bijak MyMi1 mendapat idea hebat ini semata-mata untuk dikongsi bersama-sama.

Jangan berlengah lagi, mulakan langkahan anda untuk menyertai MyMi1 dan hasil pendapatan tambahan yang anda inginkan.

JIKA TUAN PUAN BERMINAT UNTUK BERMULA SILA BERI BUTIRAN SEPERTI DIBAWAH :


Maklumat Pendaftaran MYMI1
1. Nama penuh
2. No k/pengenalan
3. Alamat beserta poskod
4. User name yg sesuai
5. No telefon
6. Kerakyatan/warganegara

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »