APA ITU ETHTRADE
Saya menjana income harian di BITCOIN dan Sambil menabung ETHEREUM untuk masa depan. 2 benda yang berbeza 1 misi yang sama untuk saya capai impian 2017 bebas kewangan

APA itu Bitcoin :
• Bitcoin adalah emas digital.
• Matawang dan emas adalah berbeza sifat.
• Bitcoin tidak dimiliki oleh mana-mana negara atau syarikat.
• Konsep bagi duit adalah ia boleh dicetak tetapi konsep bagi emas dan bitcoin adalah sama iaitu tidak boleh dicetak dan ia hanya boleh dilombong.
• Bitcoin dilombong secara digital (*link ke bitcoin mining)
• Bitcoin sudah semakin diterima oleh kebanyakan syarikat bermula dari syarikat kecil hinggalah kepada syarikat gergasi seperti Microsoft, Virgin Airlines dan Expedia (membeli tiket penerbangan dan tempahan hotel).
• Sekiranya anda obses mengenai pelaburan emas dan betapa memikirkan bahawa emas suatu hari akan naik lebih dari 1000%, janganlah anda terkejut apabila mengetahui pada tahun 2011, 1 unit Bitcoin hanya bernilai $0.10 dan pada hari ini telah naik menjadi $250 untuk satu Bitcoin (melebihi 1000% dalam waktu 4 tahun) dan nilai ini akan terus menaik.
• Perniagaan menggunakan emas telah dipraktikkan sejak azali lagi. Sekarang adalah masa untuk menggantikan wang kertas dengan bitcoin yang menggunakan konsep yang sama dengan emas.
• Kesedaran mengenai bitcoin masih sangat minimum bukan sahaja di dalam negara tetapi secara global.

APA itu Ethereum (www.ethereum.org) — adalah satu patform yang mengujudkan aplikasi internet berpusat (dapps) yang berfungsi atas dasar kontrak bijak. "Bitcoin sebagai alat pebayaran, Ethereum boleh diprogramkan untuk dijadikan apapun ”. Ia juga dikenali sebagai cryptocurrency 2.0, diasaskan oleh seorang yang berkebolehan berumur 23 tahun, Vitaly Buterin. Platform ini mampu memberi kesan kepada prinsip-prinsip dan struktur internet.

Dari sudut pandangan falsafah, Ia adalah langkah seterusnya dalam pemusatan semula di internet. Sistem berpusat- yang mana sesiapa sahaja boleh menyertai dan mengambil bahagian, sistem dimana semua yang terlibat dalam bidang pengurusan dan sokongan; sistem daripada seseorang, bebas untuk meninggalkannya, dan apabila ia melakukanperkara ini, sistem tetap berfungsi sepenuhnya. Dalam sistem berpusat, tidak ada orang yang boleh menghalang peserta lain atau menguasai dengan menjalankan penapisan kandungan atau penggunaannya. Internet telah direka untuk pemusatan, tetapi cara kita membuatkannya sangat berpusat.

Disudut teknikal, Ethereum adalah “dunia komputer". Beliau mengambil dari mula universal komputer dan tidak lama lagi Ethereum boleh dilihat sebagai satu Komputer yang boleh digunakan diseluruh dunia. Anggapan ia bukan hanya mempunyai pemproses tunggal (tiada multi-threading atau pelaksanaan selari), tetapi memerlukan banyak memori. Sesiapa saja boleh memuatnaik program di komputer Ethereum dan sesiapa saja boleh meminta program yang telah pun di muatnaik. Semua program mempunyai simpanan kekal mereka sendiri yang terlaksana secara berterusan. Anda mungkin bertanya mengapa ada orang ingin menggunakan sistem tersebut. Jawapannya, terdapat banyak sebab. Sebab yang utama adalah kerana apa yang anda ingin lakukan lebih murah dan lebih mudah.

Ethereum tidak dipanggil altcoin biasa. Ethereum mempunyai persamaan dengan Bitcoin network dari segi aplikasi platform dan penagaturcaraan bahasa. Matlamat projek ini adalah untuk membantu pemaju membina dan mengedar penerbitan aplikasi yang tidak memerlukan kepercayaan pihak ketiga.

Jawapan kepada soalan "Mengapa membeli mawatang yang baru dan bukan matawang yang biasa?"adalah kunci kepada kelainan idea Ethereum. Selain dari keupayaan untuk mengujudkan aplikasi yang sedang berjalan atas dasar keselesaan teknologi Blockchain, ia juga mampu untuk menghasilkan matawang crypto yang baru dengan menggunakan Ethereum.

Bayangkan anda adalah seorang artis, untuk membiayai sumber kewangan anda dengan menggunakan wang sendiri. Untuk membantu anda, orang ramai hanya perlu membeli coin peribadi anda untuk dilaburkan kedalan IPO peribadi anda sendiri.

Bayangkan dunia dimana semua orang boleh mengeluarkan matawang sendiri, dan semuanya mempunyai wallet yang boleh menerima semua jenis matawang ini. Perniagaan wang seperti ini boleh menggalakkan pengguna dalam mengujudkan asasnya versi baru berasaskan point bonus, dimana ia boleh meningkatkan nilai. Idea "mengeluarkan matawang sendiri untuk membayar pembangunan produk” akan sempurna dan berjalan dengan lancar. Ini adalah model baru yang sebleum ini tidak pernah wujud kerana kekurangan teknologi yang sesuai.

related search item :


  • ethtrade malaysia tipu
  • ethtrade tipu
  • apa itu ethtrade
  • apa itu ethtrade malaysia
  • ethtrade reviews
  • https //ethtrade.org review
  • ethtrade malaysia 2017
  • ethtrade login

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »