Kisah Luar Biasa Ninie 16 thn menjana 5 angka di Ethtrade
Nama Ninie atau lebih mesra dikenali sebagai niniecomel (id facebook) beliau memang sedang hangat diperkatakan dalam dunia pelaburan bitcoin di ethtrade. Pelajar tingkatan 4 ini mengetahui tentang bitcoin menerusi salah satu subjek dalam buku teks Ekonomi beliau dan terus membuat kajian peribadi . Dengan berbekalkan modal RM50, pendapatan beliau kini sudah mencecah PULUHAN ribu ringgit setelah 4 bulan menceburi bidang pelaburan Ethtrade.
Silibus pembelajaran subjek ekonomi muka surat 124 sememangnya ada menceritakan mengenai bitcoins sebagai matawang digital yang kian pesat digunakan secara global. Pendidikan mengenai cryptocurrency telah mula didedahkan kepada pelajar seawal tingkatan 4.Ilmu jika diamalkan maka ia akan bertambah berkat dan memberi manfaat apa lagi jika disebarkan dan diajar kepada orang. Begitulah yang terjadi kepada Ninie seorang pelajar tingkatan 4 di Malaysia yang mengaplikasikan ilmu dan pengetahuan yang di pelajari dalam subjek ekonomi. Mula dengan ethtrade hasil galakan ibu beliau akhirnya mampu mendapatkan income sekitar RM200 sehari.


Ninie berjaya mengembangkan ilmu ethtrade kepada rakan melalui Facebook. dan terwujudlah kumpulan ethtrade yang dikembangkan oleh Ninie. Pelajar berusia 16 Tahun sudah berjaya mendapatkan hasilnya. Jika aktif menyebarkan ilmu ethtrade, income akan lebih hebat dengan bonus affiliate jika tidak aktif pulangan keuntungan yang di reinvest di platform ethtrade pasti menarik.
Adakah anda inginkan keadaan ini terjadi kepada anak anda , adik anda , atau ahli keluarga anda?
Ayuh mula mengaplikasikan ilmu ekonomi yang dipelajari di sekolah. Moga beroleh manfaat. Sesungguhnya, kisah pelajar berusia 16 tahun sepatutnya memberi cabaran kepada kita yang lebih dewasa ini untuk berjaya seperti beliau.Related search keyword :

  • ethtrade malaysia tipu
  • ethtrade tipu
  • apa itu ethtrade malaysia
  • ethtrade reviews
  • ethtrade malaysia 2017
  • penipuan ethtrade
  • ethtrade penipu
  • pelaburan ethtradeShare this

Related Posts

Previous
Next Post »